gif

Brandwachten

Ook voor brandwachten bent u bij VINRO aan het goede adres!
Risk Safety levert 24 uur per dag en zeven dagen per week veiligheidspersoneel

Neem contact opRISKSAFETY.NL

Brandwachten via RISK Safety

Uw 24/7 partner voor (brand)veiligheid. Van brandwachten tot veiligheidskundigen, wij zorgen voor een veilige omgeving, altijd en overal.

VINRO - Risk Safety - Brandwachten - Industriële Brandwacht

Brandwachten

Wilt u brandwachten, mangatwachten of ander brandveiligheidspersoneel inhuren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 088-1130114 en ontdek de mogelijkheden bij Risk Safety.

Elke veiligheidssituatie vereist maatwerk, en dat is precies wat wij bij Risk Safety bieden. Onze dienstverlening is gericht op uw specifieke locatie en behoeften. We denken met u mee en geven advies, vanaf de eerste planning tot aan de uiteindelijke uitvoering. Heeft u vragen over vergunningen of veiligheidsplannen? Ook daarbij zijn we u graag van dienst.

Kijk voor de mogelijkheden op de website www.risksafety.nl

Met VINRO meer dan alleen beveiliging

VINRO beveiliging en Risk Safety Holland: De totaalpartner voor veiligheid. Wij leveren 5 sterrenbeveiliging en deskundig advies. Verkeersregelaars, brandwachten, blusmiddelen(onderhoud) en BHV trainingen – alles onder één dak. De vertrouwde leveranciers voor complete veiligheidsoplossingen via één contactpersoon. Zullen we snel bespreken wat we voor u kunnen betekenen?

VINRO Beveiliging  - Uw partner in beveiliging, altijd maatwerk, altijd een oplossing.