gif

Receptiediensten

Voor kantoorpanden, hotels, zorginstelling en/of ziekenhuis
Neem contact op

Receptiediensten door VINRO Beveiliging

Voor de ultieme bezoekerservaring moet u bij VINRO Beveiliging zijn. De eerste indrukken-experts; onze vriendelijke gastheren en gastvrouwen garanderen een warm welkom en een unieke eerste indruk. De medewerkers van VINRO creëren voor uw bezoekers een passende bezoekbeleving.

VINRO - Beveiliging - Receptiediensten - Gastvrouwen - Gastheren - Hospitality - Unieke eerste indruk

De eerste indruk-expert

Als eerste indrukken-experts garanderen onze medewerkers een warm welkom, of het nu in een hotel, zorginstelling of kantoor is. Elk contactmoment draagt bij aan de beleving van het imago van uw bedrijf. Gastvrije ontvangst en klantgerichte service zijn de kernwaarden van onze receptiediensten.

Ontvangstmanagement

Wij integreren gastvrijheid en veiligheid naadloos voor de ultieme bezoekerservaring. Ons ontvangstmanagement is ongeëvenaard. Onze reeds bewezen oplossingen delen we graag met u. Laten we samenwerken voor nog betere processen en bezoekerservaring. Kiest u voor VINRO, dan kiest u altijd voor een veilig en hartelijk ontvangst van binnenkomst tot vertrek.

Wij laten ieder contactmoment tellen

Van de ontvangst bij binnenkomst, verlichting in de vergaderruimte tot de reservering van een parkeerplaats: bezoekbeleving is de optelsom van alle contactmomenten binnen uw organisatie. VINRO geeft ieder contactmoment een unieke betekenis die feilloos aansluit op uw imago en doelstellingen. Onze gastheren, hostessen en receptiemedewerkers zijn klaar voor een positieve eerste unieke indruk voor uw gasten en medewerkers.

Wat kunnen we nog meer voor u betekenen?

Ontdek onze krachtige samenwerking met Risk Safety Holland! Wij bieden expertadvies, BHV-trainingen en realistische ontruimingsoefeningen. Ook nemen we de verantwoordelijkheid voor uw blusmiddelen. Heeft u specifieke wensen? Neem contact op; we verzekeren u op maat gemaakte oplossingen. Samen staan we klaar voor uw totale veiligheid.

VINRO Beveiliging  - Uw partner in beveiliging, altijd maatwerk, altijd een oplossing.