gif

VINRO Beveiliging

Veiligheid met een glimlach: VINRO Beveiliging staat voor Professionaliteit en Betrouwbaarheid!

Onze dienstenneem contact op

Veiligheid en hospitality op uw evenement of locatie, goed geregeld zonder gedoe

Precies dat doen wij, bij VINRO Beveiliging. Door jarenlange ervaring begrijpen onze mensen wat nodig is, waar extra aandacht aan moet worden besteed. Wij regelen dat de beveiliging en service naadloos aansluiten bij uw organisatie en bedrijfsprocessen. Ons ervaren en klantgerichte team van beveiligers en servicemedewerkers staan voor u klaar.

VINRO Beveiliging - Over ons - Administratie en planning

Een klantgericht team voor beveiliging en service

Beveiliging is meer dan alleen de veiligheid waarborgen op uw locatie, het is ook het gevoel van veiligheid geven aan uw medewerkers en bezoekers. Daarvoor kunt u op VINRO Beveiliging rekenen. Onze professionele medewerkers zijn klantgericht en wij selecteren daaruit de juiste mensen voor uw event of locatie. Zodat ze passen in de omgeving en bij uw doelgroep. Beveiliging en service ineen, en altijd met een glimlach.

VINRO Beveiliging: alles voor een veilige omgeving

VINRO Beveiliging kijkt verder dan alleen het evenement of de locatie zelf. Wij houden rekening met uw wensen en maken vervolgens een beveiligingsplan op maat. Daarbij voeren we ook uitgebreide risicoanalyses uit, dienen vergunningsaanvragen in, voeren de coördinatie met alle betrokken partijen zoals gemeente en politie en implementeren de benodigde maatregelen. Zo creëren we een veilige omgeving voor u, uw gasten en medewerkers.

Preventie en daadkracht

Ongewenste situaties voorkomen heeft altijd de voorkeur. Daarom handelen wij preventief, al vanaf het beveiligingsplan maar ook met de inzet van onze beveiligers en servicemedewerkers. Hun aanwezigheid werkt al risico verlagend en geeft uw gasten en medewerkers een veilig gevoel. En is optreden toch eens nodig, dan voorziet onze daadkrachtige aanpak daarin met ervaren en goed getrainde beveiligers.

Eén contactpersoon, heel veel oplossingen

Wij werken nauw samen met Risk Safety; gespecialiseerd bedrijf in veiligheid. Door deze samenwerking kunnen we nog meer oplossingen bieden dan alleen beveiliging en services. Ook voor de inzet van onder andere brandwachten, EHBO-teams en andere veiligheidsdiensten kunt u bij ons terecht. Via uw vaste contactpersoon van VINRO, want dat werkt wel zo goed.

ONTMOET ONS TEAM

VINRO Beveiliging - Victor Pourchez

Victor Pourchez

Algemeen directeur

Vinro Beveiliging - Ilse Buskermolen

Ilse Buskermolen

Financieel directeur

VINRO Beveiliging - Joelle Rosenboom

Joëlle Rosenboom

Backoffice medewerker

VINRO Beveiliging - Suzanne Rijnders

Suzanne Rijnders

Backoffice medewerker

VINRO Beveiliging - Ellen Bergonje

Ellen Bergonje

Administratie

Vinro Beveiliging - Stephanie van Kessel

Stephanie van Kessel

Administratie

Teamlid - VINRO

Ron Winters

KVGM Manager

Vinro Beveiliging - Roel Bakkum

Roel Bakkum

Coördinator

VINRO Beveiliging - Marcel Brouwer

Marcel Brouwer

Planning

Vinro Beveiliging - Els Verweij

Els Verweij

Planning

Teamlid - VINRO

Marisca de Haan

Planning